Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Tentang Kami

Arex Industrial Technology Co., Ltd.

Pamekaran

Perusahaan Téknologi Industri Arex kapendak dina 1995, éta salaku Panyekel Industri mandiri. Kusabab urang parantos bermitra sareng perusahaan-perusahaan di Cina pikeun nganteurkeun hubungan anu ngagaduhan performa tinggi. Anu dimimitian salaku usaha perbaikan mesin leutik ku visi pikeun ngabantosan batur anu suksés sareng karep pikeun ngadukung industri, parantos dipelak ku tim khusus pikeun mekarkeun sareng ngalayanan ku cara anu énggal, hadé sareng béda. Utamana, Arex ngagambarkeun perusahaan karét sareng plastik Baytain anu ngajalankeun bisnis internasional sareng sabab éta jandela unik nuju pamasaran dunya. Baytain salaku produsén pituin produk karét sareng plastik di Cina sakitar 30 taun, anu khusus dina produk tahan kaos suplai pikeun penambangan. Kadua dua perusahaan kagolong kana hiji direksi. Sadaya sumber daya saling dibagi. (Kanggo kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan Baytain: www.baytain.com)

KAUNTUNGAN

 Arex mangrupikeun pabrikan, padagang, pabrikan, mesin, importir sareng distributor bahan industri, alat-alat sareng kabutuhan industri anu sanés sareng kabutuhan. Kami ngagaduhan kaunggulan tina kemitraan anu saé sareng pabrik premium sanés anu ngalayanan kalayan daérah bisnis anu béda di Cina salami waktos anu lami. Éta parantos kabuktosan nyayogikeun sanés ngan ukur kabutuhan anu disebatkeun di luhur tapi ogé tiasa nyayogikeun sarat-sarat sanés anu aya hubunganana sareng bisnis pertambangan sareng mékanis. Kami gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan konsumén urang sareng industri sareng tantangan. Kami salawasna mikir payun ku ngarobih masalah sacara proaktif sareng ngaleungitkeun komplikasi sareng tujuan pikeun henteu pernah ngantepkeun konsumén urang ragu. Nyambungkeun ahli industri sareng mérek terkenal di dunya, kami sumber sareng nyayogikeun produk karét, plastik sareng logam komprehensif pikeun tujuan industri sareng solusi pertambangan. Ngaliwatan naséhat aplikasi téknis sareng solusi manajemén inventaris pinuh kami kami nampi kapercayaan sareng dukungan seueur usaha sadunya pikeun perusahaan tambang sareng industri anu aya hubunganana.

23

TUKAR JEUNG KOPERASI

Arex nyiptakeun hubungan hirup sapanjang hirup ku cara nanem modal dina nyiptakeun sareng ngajukeun solusi anu dipersonalisasi pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan bisnis masing-masing. Gawe bareng kolaborasi sareng konsumén pikeun ngawangun komunitas anu maju, sehat sareng sustainable.
Kami henteu nganggap dirina ngan ukur panyadia anu sanés kumargi éta sanés sanés anu urang wujudkeun; kami mitra bisnis, komitmen pikeun ningkatkeun perjalanan. Silaturahmi dilakukeun, sareng hubungan diwangun - Gawé babarengan, meunang babarengan sareng ngagungkeun babarengan.
Dina prosés pangwangunan, Arex parantos tukeur sareng damel babarengan sareng seueur departemén internasional sareng lembaga panilitian. Éta ngabantosan kami ningkatkeun kamampuan desain, produksi, perawatan, komisioning sareng rékayasa rékayasa. Ngamajukeun Arex ka perusahaan kelas munggaran di dunya pikeun produk karét sareng produk poliuretan, anu cocog pikeun sadaya mérek mesin persiapan anu aya di daérah penambangan.

IMG_8216

29

31

MISI URANG

Industri Arex difokuskeun pikeun ngahontal kaunggulan dina desain, pabrik sareng pasokan solusi tahan tahan sareng korosi, komponén sareng pakait sareng alat persiapan pertambangan. Kami nyayogikeun solusi karét khusus sareng solusi poliuretan pikeun tambang tangguh sareng aplikasi industri anu meryogikeun pendekatan inovatif. Kami yakin yén kualitas produk kami sareng harga kalapa bakal sacara positif mangaruhan palanggan kami. Tujuan kami nyaéta pikeun janten pabrik anu pangsaéna pikeun solusi aplikasi pertambangan sareng industri.

IMG_20200619_103734

IMG_20200619_103833

IMG_20200713_100442

VISI

Visi Arex pikeun dijantenkeun sumber anu dipercaya, khusus kana solusi karét khusus sareng solusi poliuretan dina bidang penambangan tangguh sareng industri di dunya.

MANAJEMEN INVENTORI

Hayu urang ngaleungitkeun setrés sareng repot tina saham anu tiasa dianggo. Prosés inovatif kami ngadamel ngarobih sareng ngalacak saham saderhana.

KOMUNIKASI

Tetep hubung sareng transparansi lengkep, kami resep yén komunikasi anu kuat pikeun hubungan anu suksés.

RESPONSIVENSI

Kami sadar konsumén urang peryogi waleran gancang, kami lincah sareng aktip dina réspon kami.

SUMBER SPESIALIS

Naha diwatesan? Urang nanem modal waktos pikeun ngasilkeun naon anu anjeun peryogikeun.

Pangetahuan TEKNIK

Hayu urang ngabantosan anjeun! Kami bangga ngagaduhan ahli industri dina kéngingkeun solusi anu leres unggal waktos.

GBT 28001-2011OHSAS 18001 2007 Standard

ISO9001:2015 Standard

ISO14001:2015 Standard