Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

Tentang Kami

Kamekaran

Perusahaan Arex Industrial Technology mimiti dipendakan dina 1995, éta salaku panyalur produk industri sareng pertambangan mandiri di Cina.Kusabab kami parantos gawé bareng sareng firma di sakuliah Cina pikeun nganteurkeun hubungan supplier anu berprestasi tinggi.Anu dimimitian salaku usaha perbaikan mesin leutik kalayan visi pikeun ngabantosan batur suksés sareng gairah pikeun ngadukung industri, teras parantos ningkat sareng tim khusus pikeun dilegakeun sareng jasa dina cara anu énggal, langkung saé sareng béda.Kami komitmen kana kapamimpinan industri dina rékayasa sareng manufaktur produk kelas dunya anu nyumponan syarat palanggan pikeun kualitas, biaya sareng pangiriman.
Arex Industrial Technology Company mangrupikeun perusahaan milik pribadi anu parantos ngawangun reputasi, salaku pamimpin pasar global, dina tilu daérah anu béda:
Sistem Pertambangan: Ngagem résistansi sareng tahan erosi produk bahan polyurethane sareng produk bahan karét
Sistem asesoris: Disaluyukeun dina bagian plastik, bagian karét sareng bagian logam ku kapang kinerja tinggi.
Sistem pipa: selang karét, pipa plastik sareng gabungan ékspansi logam.
Kasetaraan produk ieu nyaéta ngagunakeun karét, plastik atanapi bahan pikeun abrasion, dampak, kontaminasi sareng / atanapi tujuan panyalindungan kimia.

KAUNTUNGAN

Arex mangrupakeun produsén, padagang, fabricator, masinis, importir jeung distributor bahan industri, alat-alat jeung sarat jeung kabutuhan industri lianna.Kami ngagaduhan kauntungan tina kerjasama anu saé sareng pabrik premium sanés anu ngalayanan sareng daérah bisnis anu béda-béda di Cina kanggo waktos anu lami.Eta geus kabuktian nyadiakeun teu ukur kaperluan disebut tadi tapi bisa ngawula sarat sejenna nu patali pertambangan jeung bisnis mékanis.Kami gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan palanggan sareng industri sareng tantangan.Kami teras-terasan mikir ka hareup ku cara ngarengsekeun masalah sacara proaktif sareng ngaleungitkeun komplikasi sareng tujuanana pikeun henteu ngantepkeun palanggan urang ragu.Nyambungkeun professional industri jeung merek ngarah dunya, urang sumber jeung nyadiakeun rentang komprehensif karét, plastik jeung produk logam keur kaperluan industri jeung solusi pertambangan.Ngaliwatan naséhat aplikasi téknis kami sareng solusi manajemén inventaris pinuh kami parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan seueur usaha di dunya pikeun perusahaan pertambangan sareng industri anu aya hubunganana.

12345
2222
4444

Bursa jeung gawé babarengan

Arex nyiptakeun partnerships hirup-panjang ku investasi waktu dina nyieun sarta ngajukeun solusi pribadi pikeun nyocogkeun ka kabutuhan bisnis individu.Gawé babarengan sareng para nasabah nuju ngawangun komunitas anu makmur, séhat sareng lestari.
Urang teu nganggap diri urang ngan supplier sejen sabab éta ngan saukur teu naon urang embody;kami mitra bisnis, komitmen pikeun ngaronjatkeun perjalanan.Friendships dijieun, sarta hubungan anu diwangun - Gawé babarengan, meunang babarengan jeung ngagungkeun babarengan.
Dina prosés pangwangunan, Arex parantos tukeur sareng gawé bareng sareng seueur departemén internasional sareng lembaga riset.Éta ngabantosan kami ningkatkeun desain, produksi, pangropéa, komisioning sareng kamampuan rénovasi rékayasa.Ngamajukeun Arex ka perusahaan kelas munggaran di dunya pikeun produk karét sareng produk polyurethane, anu cocog pikeun sadaya mesin persiapan merek anu aya di daérah pertambangan.

IMG_8216

29

31

MISI URANG

Industri Arex museurkeun kana ngahontal kaunggulan dina desain, pabrik sareng suplai solusi tahan sareng korosi, komponén sareng pakait sareng alat persiapan pertambangan.Kami nyayogikeun solusi karét khusus sareng solusi polyurethane pikeun pertambangan tangguh sareng aplikasi industri anu peryogi pendekatan inovatif.Kami yakin yén kualitas produk urang sareng harga kalapa bakal mangaruhan positip konsumén urang.Tujuan kami nyaéta pikeun janten produsén anu pangsaéna pikeun solusi aplikasi pertambangan sareng industri.

1241
IMG_20200619_103833
IMG_20200713_100442

VISI

Visi Arex nyaéta janten sumber anu dipercaya, khusus dina solusi karét khusus sareng solusi polyurethane di daérah pertambangan sareng industri anu tangguh di dunya.

MANAJEMEN inventaris

Hayu urang ngaleungitkeun setrés, jeung repot tina stock consumable.Prosés inovatif kami ngajantenkeun nyusun ulang sareng ngalacak saham saderhana.

KOMUNIKASI

Tetep nyambung sareng transparansi lengkep, kami gairah yén komunikasi anu kuat ngajantenkeun hubungan anu suksés.

RESPONSIVENSI

Kami sadar konsumén urang peryogi waleran gancang, kami lincah sareng aktip dina réspon kami.

SPECIALIST SOURCING

Naha diwatesan?Urang investasi waktos di sourcing kahayang nu peryogi.

Pangaweruh Téknis

Hayu urang mantuan anjeun!Kami bangga gaduh ahli industri pikeun milarian solusi anu pas unggal waktos.