Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Welded& Seamless Pipes

    Dilas & Pipa Seamless

    Dilas & Seamless - Rupa-rupa Kelas dina Alloy Steel, Karbon Steel, Stainless Steel, Cupro-Nikel, Duplex, Super Duplex jeung Logam Aheng Seamless Pipes (15 mm Nepi ka 600 mm) Karbon Steel, Stainless Steel jeung Low Karbon Steel, pipa Seamless.Numutkeun kana ASTM-106, API 5 L, ASTM A53 KELAS A/B, ASTM A-333, ASTM A-335, ASTM A-312, DIN 2440/2441, BS3601/3602/1387 dilas Pipa (15 mm nepi ka 2000 mm). ) ERW, LSAW, HSAW, EFW Numutkeun API 5L, ASTM A53 Kelas A / B, ASTM A671/672, ASTM A-312, BS1387, DIN 24 ...
  • Customized metal parts

    bagian logam ngaropéa

    Produk: Custom Metal Parts Prosés: CNC machining, stamping, casting jeung sajabana Bahan: Aluminium, waja, stainless steel, beusi, tambaga jeung sajabana Surface: Anodize, Polandia, kakuatan palapis, kromat, pasir blast jsb Ukuran: nurutkeun kana sampel atawa sakumaha gambar rinci kalawan diménsi precision tinggi Pabrik produk logam kaasup: Lathe knurling processing Mesin multi-sumbu Machining tina leungeun-dijieun bagian processing plastik Bagean Processing Blackening Post-treatment Prosés Bahan Husus...
  • Customized Rubber parts

    bagian karét ngaropéa

    Prosés Molding Karét Urang Tawarkeun: Custom Karét Molding Cryogenic DE kedip-kedip Téknik jeung Desain Rojongan Karét Sanyawa Pangwangunan Komprési Karét Molding Karét Injection Molding Karét-to-Logam Beungkeutan Karét Transfer Molding Layanan Majelis Stocking Program Harga Kalapa Urang bisa ngajaga harga kalapa ngaliwatan evaluasi. tina unggal aspék produksi bagian.Arex ngaevaluasi sakabéh lingkup unggal proyék pikeun discern solusi pangalusna sarta harga naha thr ...
  • Customized Plastic parts

    bagian Plastik ngaropéa

    Salaku salah sahiji pabrik kapang paling kalapa jeung suntik molding parusahaan di Cina.kami ngalayanan rupa-rupa aplikasi industri, kaasup aplikasi rumah tangga, otomatis, éléktronik, médis, tatanén, pertambangan jeung sajabana jasa kami ngawengku: CAD design / analisis aliran kapang / DFM Custom suntik kapang, paeh-casting nyieun suntik molding Plastik Prototyping, produksi volume leutik Lukisan, percetakan skill, assembly Perkenalan Toko suntik molding kami dilengkepan 12 sét plastik i ...
  • Mold fabrication

    Fabrikasi kapang

    https://www.arextecn.com/uploads/999b3aa1b02b1355ea8e4948c27d4908.mp4 Pangalaman Gawé Kami ngamajukeun ideu anjeun janten kanyataan dina pangalaman langkung ti 10 taun dina bidang molding.Dina dasar gawé lega kalayan pasar béda pikeun ngahasilkeun kebat komponén, urang wawuh ka ngalakukeun rupa-rupa sisipan jeung suntik molding.fasilitas molding kami anu cukup fléksibel pikeun nanganan kalawan metalloid sarta bahan logam jeung nyugemakeun kalawan sababaraha ukuran bagian dijieun jeung wangun.Pituduh Desain Ou...
  • SPR Slurry Pump Parts

    SPR Slurry Pompa Bagian

    SPR Slurry Pump Casing Karét Slurry Pump Awak (Casing) ditukeurkeun jeung Warman SPR runtuyan Karét nangtung Slurry Pumps Urang nawarkeun rupa-rupa casing karét, ku kituna konsumén bisa nerapkeun dina rupa-rupa lingkungan kompléks.JENIS BAHAN KARAT JEUNG DATA DESKRIPSI Kode Ngaran Bahan Tipe Katerangan YR26 Anti-thermalBreakdown Karét Karét Alam YR26 nyaéta karét alam anu hideung, lemes.Cai mibanda résistansi erosi punjul ka sadaya bahan séjén dina applicat slurry partikel rupa ...
  • LR Slurry Pump Parts

    LR Slurry Pompa Bagian

    L-Type Slurry Pump impeller Bagian baseuh karét anu résistansi maké hébat sarta lalawanan korosi, biasana dipaké pikeun kaayaan kerja asam.Kayaning tailing dina industri pertambangan, slurry kalawan partikel leutik tur euweuh edges kasar.Sakabeh bagian kapindahan ngawengku Cover Plate Liner, Throat bushing, Frame plate liner, Frame Plate Liner Insert.Bahan karét anu kami anggo gaduh résistansi anu hadé pikeun sadaya bahan sanés dina aplikasi slurry partikel halus.Antioksidan sareng anti degradasi ...
  • AHR Slurry Pump Parts

    Bagian Pompa Slurry AHR

    Slurry Pump Rubber Impeller Slurry pump impeller tiasa maénkeun peran anu penting pisan dina operasi pompa slurry.Ku puteran, éta bisa mantuan pompa slurry minuhan kaperluan parabot.Impeller pompa slurry gampang lungse, janten urang milarian bahan khusus pikeun manjangkeun umur impeller.impeller pompa slurry karét dipaké pikeun nungkulan slurry corrosive kalawan partikel Blunt.Éta didamel tina karét alam, karét sintétik, Karét EPDM, Karét Nitrile, atanapi ...
  • CVX Hydrocyclone Parts

    Bagian Hidrosiklon CVX

    Hydrocyclones dipaké di sakuliah dunya dina pertambangan jeung ngolah mineral, manufaktur, agrégat, ngolah kadaharan, manajemén cai limbah jeung industri lianna.Bagian siklon hidro kami 100% tiasa ditukeurkeun sareng merek anu kasohor di dunya.kualitas luhur R55 karét dipaké AREX geus komitmen ka kaunggulan dina layanan palanggan jeung kapuasan.Urang nawiskeun pilihan konsumén urang jeung ngaliwatan hidro siklon maké linings kami, kami Tujuan pikeun ngurangan waktu pangropéa anjeun sarta waragad sarta ngahontal kinerja konsisten ...
  • Water hose

    Selang cai

    Selang nyeuseup cai karét sareng selang ngaleupaskeun cai salaku jinis selang karét anu dianggo pikeun mindahkeun sareng ngaluarkeun cai.Selang karét cai tiasa dianggo dina tekanan positip sareng lingkungan kerja tekanan négatif pikeun nyusu sareng nyéépkeun cai industri sareng cairan nétral dina suhu normal.Hal ieu loba dipaké dina tambang, industri, tatanén, sipil jeung rékayasa arsitéktur.Nyeuseup cai sareng selang ngaleupaskeun mangrupikeun nyeuseup karét serbaguna sareng konstruksi selang pembuangan anu ditawarkeun st ...
  • Hydraulic fittings

    fittings hidrolik

    Pamakéan fittings mindeng gumantung kana bahan selang pakait atawa aplikasi.Salila prosés pamilihan fittings, penting pikeun mertimbangkeun sababaraha aspék anu relevan sapertos biaya, kaayaan lingkungan, kalenturan, média, sareng rating tekanan anu diperyogikeun.Sakumaha éksténsif pilihan fitting kami, jinis fitting anu sayogi kalebet BSP/BSPT, JIS, ORFS, JIC, UNF-UN, NPT, SAE, sareng séri Metrik.Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci ngeunaan eta.
  • Chemical Hose

    Selang Kimia

    Pangalaman mangtaun-taun ngalayanan mitra industri kami parantos nyambungkeun kami sareng pabrik Selang Industri anu paling dipercaya di dunya.Kami mangrupikeun sumber sadaya-dina-hiji anjeun pikeun panyambung industri.Solusi anu épéktip nyababkeun hasil anu langkung saé, sareng sistem pipa anu dirarancang sareng didamel saé masihan anjeun kaunggulan kalapa.Jieun dampak anu positif dina proyék anjeun sareng merek AREX-PIPE pikeun solusi pipa anjeun.Kami nyaluyukeun solusi pipa kami pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun - ti mimiti ...