Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Conveyor Belts & Rollers

    Sabuk Conveyor & Rol

    Sabuk konveyor Sabuk conveyor mangrupikeun médium tina sistem conveyor sabuk (sering disingget janten conveyor sabuk). Sistem conveyor sabuk mangrupikeun salah sahiji jinis sistem conveyor. Sistem conveyor sabuk diwangun ku dua atanapi langkung katrol (kadang disebat kendang), kalayan loop anu teu aya tungtungna mawa médium-sabuk conveyor-anu muterkeun ngeunaan éta. Salah sahiji atanapi duanana katrol didukung, mindahkeun sabuk sareng bahan dina sabuk ka payun. Katrol anu dikuatkeun disebat drive katrol nalika ...
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Pipa Baja Polyurethane dijejeran

    Pipa baja dijejeran poliuretan mangrupikeun produk pipa tahan tahan tinggi, anu seueur dianggo dina pipa ngolah mineral sareng pipa transmisi tailing. Stasion listrik bahan bakar-fosil nganggo pipa pikeun sistem pembuangan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng sisikian. Fitur 1. tahan-tahan 2. Nyegah skala 3. Résistansi korosi 4. Résistansi kana sepuh hidrolisis 5. Élastisitas tinggi 6. Résistansi kana Shock Mékanis 7. Arus lubrikasi mandiri milih prem ...
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Karét Stator Sareng Rotor Mesin Flotation

    Stator sareng rotor, biasana dianggo dina mesin flotasi séri XJK, séri XJQ, séri SF, séri BF, séri KYF, séri XCF, séri JJF, séri BS-K. Rotor sareng stator tina mesin flotasi utamina diwangun ku sisipan rorongkong logam sareng karét tahan kaos. Lebetkeun rorongkong logam didamel tina motong seuneu anu maju teras dilas sacara akurat dina standar prosés anu ketat. Kakuatan sareng kasaimbangan kinerja sisipan kerangka dijamin ku nyaimbangkeun deteksi ngalangkungan ...
  • Hydraulic Fittings & Quick Couplings & Staple-Lock Adaptor & Hydraulic Rubber Hose

    Fittings hidrolik & Couplings Gancang & Staple-Lock Adapter & Selang Karét Hidrolik

    Staple & lock adapters Arex difokuskeun pikeun ngahontal kaunggulan dina desain, ngadamel sareng nyayogikeun solusi cairan, komponen sareng alat anu pakait pikeun aplikasi hidrolik tekanan tinggi. Kalebet kana ieu, aranjeunna mangrupikeun ahli, pabrikan adaptor pokok sareng klep bal anu sering dianggo dina operasi penambangan bawah tanah. Konéksi pokok mangrupikeun bagian anu teu kapisah tina sirkuit hidrolik dina pertambangan sareng gaduh catetan lagu anu kabuktosan janten pilihan anu pangsaéna pikeun ...
  • Wear Resistant Track Pads

    Nganggo Bantalan Tahan Tahan

    Sadaya bantalan kami dirarancang ku pangguna akhir dina pikiran urang, kalayan fokus disimpen dina kualitas sareng produktivitas. Profil bantalan kedah sampurna nyocogkeun sapatu lagu anjeun pikeun nyegah gerakan anu teu perlu anu tiasa ngakibatkeun akumulasi puing, anu tiasa ngenalkeun setrés kana bantalan anjeun sahingga nyayogikeun daya tahan anu langkung saé. Fitment anu sampurna hartosna ogé sora anu langkung tenang. Kami nyayogikeun bantalan jalur poliuretan sareng bantalan karét pikeun palanggan anu nganggo, anu tahan tahan sareng tahan korosi ...
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Logam Ékspansi Sendi & Gagak

    Naon Sendi Ékspansi? Sendi ékspansi dipaké dina sistem pipa pikeun nyerep ékspansi termal atanapi gerakan terminal dimana panggunaan loop ékspansi henteu pikaresepeun atanapi henteu praktis. Sambungan ékspansi sayogi dina sababaraha bentuk sareng bahan anu béda. Naon waé pipa anu ngahubungkeun dua titik dihasilkeun kana sababaraha jinis tindakan anu ngahasilkeun setrés dina pipa. Sababaraha sabab-sabab tina stress ieu nyaéta Internal atanapi external pressure dina suhu damel. Beurat pipa sorangan sareng pa ...
  • Dismantling Joints

    Ngaleungitkeun Sendi

    Dismantling Joints maénkeun peran penting dina desain sareng perenah pipa sareng klep. Éta mangrupikeun bantosan penting nalika dipasang sareng dipiceun bagian pipa sareng klep. Tanpa dibongkar gabungan nawiskeun pangaturan bujur, ampir teu mungkin pikeun nyelapkeun klep persis kana bagian pipa. Hatur nuhun kana kasaluyuan ieu tina gabungan pembongkaran, klep tiasa dipasang di gigireun sendi anu dibongkar, sareng gabungan anu dibongkar tiasa disetél kana panjang anu diperyogikeun prio ...
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Polyurethane Sareng Rotor Mesin Flotasi

    Stator sareng rotor, biasana dianggo dina mesin flotasi séri XJK, séri XJQ, séri SF, séri BF, séri KYF, séri XCF, séri JJF, séri BS-K. Stator sareng rotor mangrupikeun komponén pusat tina mesin flotasi, anu utamina diterapkeun pikeun nguntungkeun logam atanapi non-logam. Stator poliuretan sareng rotor kagolong kana salah sahiji jinis tahan mesin flotasi anu tahan sipatna lega, sabab poliuretan gaduh kakuatan anu luhur sapertos plastik sareng elastis saluhur karét. Configu bahan khusus ...
  • Customized Rubber & Plastic Products

    Produk Karét & Plastik Disaluyukeun

    Ngolah kustomisasi pikeun produk karét sareng plastik prosés normal pikeun ngabentuk produksi karét sapertos dihandap objék sakumaha di handap suntik suntik; (bagian plastik palastik) Blow molding; (botol plastik) Pangangkatan plastik; (pilem plastik ngawangun) Tonjolan; (pipa plastik) Pangalaman damel Kami ngamajukeun ideu anjeun pikeun leres-leres dina ...
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Selang Karét Slurry fléksibel

    Selang karét slurry fléksibel diperpadu ku karét sintétik NR, BR sareng SBR. Éta ngagunakeun lawon kakuatan tarik anu luhur kalayan cincin waja salaku rorongkong penguatan. Selang karét fléksibel sok dipasang di antara pompa sareng cutter tina kapal keruk, anu nanggung tekanan kerja négatip nalika prosés nguseup bubur. Selang karét fléksibel & selang Armored, kalayan cincin baja HB di jero, cocog pikeun mindahkeun bubur kasar, pepelakan ngolah mineral, t ...
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karét dijejeran Keramik

    Selang karét anu dijejeran keramik nganggo kaayaan anu agrésif pisan dimana selang karét henteu konvensional peryogi sering diganti. Ogé, selang karét dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jenis mesin geter atanapi ku sababaraha pakakas anu teu cicing. Éta tiasa ningkatkeun seléksi pikeun insinyur kalayan sacara lega pendekatan dina instalasi sareng operasi. Fitur 1. Paké tahan résistansi aus tina selang karét dijejeran keramik 10 kali langkung luhur tibatan pip baja biasa ...
  • Filter Press Machine Components

    Nyaring komponén Mesin Pencét

    Industri AREX nyayogikeun sauntuyan aksésoris pencét filter pikeun manjangkeun kagunaan sistem pencét filter anjeun. Mesin saringan pencét dianggo kanggo padamelan cair / padet. Saringan tekanan nganggo filtrasi tekanan pikeun misahkeun cairan sareng padet, dimana buburanana dipompa kana saringan pencét sareng déhidrasi dina tekenan. Dasarna, unggal saringan pencét dirarancang numutkeun ukuran sareng jinis bubur anu kedah dehidrasi. Opat komponén utama saringan pencét kalebet ...
12 Teras> >> Halaman 1/2