Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Polyurethane dijejeran Steel pipe

    Pipa baja anu dijejeran Polyurethane mangrupikeun produk pipa anu tahan ngagem tinggi, anu seueur dianggo dina pipa pamrosésan mineral sareng pipa transmisi buntut.Pembangkit listrik bahan bakar fosil nganggo pipa pikeun sistem panyabutan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng gandum.Fitur 1. Wear-tahan 2. Nyegah Skala 3. Résistansi Korosi 4. Résistansi kana hidrolisis sepuh 5. Élastisitas tinggi 6. Résistansi ka shock mékanis 7. Self-lubrication Arex milih prem ...
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Fléksibel Slurry karét selang

    The slurry selang karét fléksibel ieu diperparah ku NR, BR na SBR sanyawa karét sintétik.Éta ngagunakeun lawon kakuatan tensile tinggi sareng cincin baja salaku kerangka tulangan.Selang karét fléksibel sok dipasang di antara pompa sareng pamotong kapal keruk, anu nanggung tekanan kerja négatip salami prosés nyeuseup slurry.The selang karét fléksibel & selang Armored, kalawan ring baja HB jero, cocog pikeun mindahkeun slurries abrasive, tutuwuhan processing mineral, t ...
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    selang karét dijejeran keramik

    The keramik dijejeran selang karét dipaké dina kaayaan kacida agrésif dimana selang karét unlined konvensional merlukeun sering ngagantian.Ogé, selang karét anu dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jinis mesin geter atanapi sareng sababaraha alat anu henteu cicing.Éta tiasa ningkatkeun pilihan pikeun insinyur kalayan pendekatan anu lega tina pamasangan sareng operasi.Fitur 1. lalawanan ngagem Résistansi maké tina selang karét keramik dijejeran nyaéta 10 kali leuwih luhur ti nu ti pip baja biasa ...
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Steel Dijejeran karét

    Pipa baja anu dijejeran karét dirancang pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi ngompa abrasive.Aplikasi sapertos ngaleupaskeun ngagiling, pompa tekanan tinggi, garis tailing panjang, nungtut aplikasi pompa slurry sareng pipa gravitasi.Unggal tungtung kalawan vulcanized segel karét tetep flange.Wear-tahan jeung korosi-tahan karét dijejeran pipa baja dijieunna tina pipa baja umum salaku bahan kerangka sarta ngagunakeun mibanda sipat alus teuing maké-tahan, korosi-tahan jeung karét tahan panas salaku ...