Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Pipa Baja Polyurethane dijejeran

    Pipa baja dijejeran poliuretan mangrupikeun produk pipa tahan tahan tinggi, anu seueur dianggo dina pipa ngolah mineral sareng pipa transmisi tailing. Stasion listrik bahan bakar-fosil nganggo pipa pikeun sistem pembuangan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng sisikian. Fitur 1. tahan-tahan 2. Nyegah skala 3. Résistansi korosi 4. Résistansi kana sepuh hidrolisis 5. Élastisitas tinggi 6. Résistansi kana Shock Mékanis 7. Arus lubrikasi mandiri milih prem ...
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Selang Karét Slurry fléksibel

    Selang karét slurry fléksibel diperpadu ku karét sintétik NR, BR sareng SBR. Éta ngagunakeun lawon kakuatan tarik anu luhur kalayan cincin waja salaku rorongkong penguatan. Selang karét fléksibel sok dipasang di antara pompa sareng cutter tina kapal keruk, anu nanggung tekanan kerja négatip nalika prosés nguseup bubur. Selang karét fléksibel & selang Armored, kalayan cincin baja HB di jero, cocog pikeun mindahkeun bubur kasar, pepelakan ngolah mineral, t ...
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karét dijejeran Keramik

    Selang karét anu dijejeran keramik nganggo kaayaan anu agrésif pisan dimana selang karét henteu konvensional peryogi sering diganti. Ogé, selang karét dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jenis mesin geter atanapi ku sababaraha pakakas anu teu cicing. Éta tiasa ningkatkeun seléksi pikeun insinyur kalayan sacara lega pendekatan dina instalasi sareng operasi. Fitur 1. Paké tahan résistansi aus tina selang karét dijejeran keramik 10 kali langkung luhur tibatan pip baja biasa ...
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Karét dijejeran Karét

    Pipa baja dijejeran karét didesain pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi pompa kasar. Aplikasi sapertos pembuangan pabrik, pompa tekanan tinggi, garis buntut panjang, nungtut aplikasi pompa slurry sareng pipa gravitasi. Unggal tungtung ku segel karét tervulkanisasi flange tetep. Pipa waja karét tahan tahan sareng korosi tahan tahan korosi didamel tina pipa waja biasa salaku bahan kerangka sareng nganggo sipat anu hadé tina karét tahan-tahan, tahan korosi sareng tahan panas salaku ...