Aakku Cina Polyurethane dijejeran Steel pipe pabrik jeung suppliers |Arex
Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

Polyurethane dijejeran Steel pipe

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Pipa baja anu dijejeran Polyurethane mangrupikeun produk pipa anu tahan ngagem tinggi, anu seueur dianggo dina pipa pamrosésan mineral sareng pipa transmisi buntut.Pembangkit listrik bahan bakar fosil nganggo pipa pikeun sistem panyabutan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng gandum.

Polyurethane Lined Steel Pipe Polyurethane Lined Steel Pipe

Fitur
1. Tahan maké
2. Nyegah Skala
3. Résistansi korosi
4. Résistansi kana hidrolisis sepuh
5. Élastisitas tinggi
6. Lalawanan ka shock mékanis
7. Self-lubrication

Slurry pipe3926

Arex milih bets master premium kalayan pendekatan anu dirobih nano pikeun nguatkeun fungsi bahan poliuretan.Éta ngajantenkeun produk anu dijejeran polyurethane kalayan struktur kimia anu langkung stabil sareng nunjukkeun kamampuan adaptasina dina kaayaan kerja.

167566254 133353459

The polyurethane dijejeran pipa baja, salaku salah sahiji patén domestik produk pertambangan di Arex, populér tur dipaké ku konsumén pertambangan urang.

Babandingan sipat antara polyurethane umum jeung polyurethane-dirobah nano

Item nguji

Indéks tés polyurethane umum

(nano-dirobah) polyurethane

Kakuatan regangan

15-21MPa

19-28MPa

300% netepkeun kakuatan manjang

8-10MPa

11-13MPa

Elongation tensile

400-500%

400-500%

Megatkeun deformasi permanén

5-8

5-8

Kakuatan cimata

5MPa/cm

6.8MPa/cm

Kakuatan geser

6MPa/cm²

8.1MPa/cm²

Inténsitas avulsion

7,5MPa/cm²

11MPa/cm²

Kakuatan mesek

1.4MPa/2.5 cm²

2.1MPa/2.5 cm²

Akron abrasion

0,045 cm³/1,61 km

0,008 cm³/1,61 km

Brittleness suhu handap

-42

-70

Teu karasa (shaw A)

60-100

60-100

Kapadetan

1.12

1.12

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk