Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Pipa Baja Polyurethane dijejeran

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pipa baja dijejeran poliuretan mangrupikeun produk pipa tahan tahan tinggi, anu seueur dianggo dina pipa ngolah mineral sareng pipa transmisi tailing. Stasion listrik bahan bakar-fosil nganggo pipa pikeun sistem pembuangan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng sisikian.

Polyurethane Lined Steel Pipe Polyurethane Lined Steel Pipe

Fitur
1. Paké-tahan
2. Nyegah skala
3. Résistansi Korosi
4. Résistansi kana sepuh hidrolisis
5. Élastisitas tinggi
6. Lalawanan ka Shock Mékanis
7. Pelumasan diri

Slurry pipe3926

Arex milih master batch premium nganggo pendekatan nano-modified pikeun nguatkeun fungsi bahan poliuretan. Éta ngajantenkeun produk-produk dijejeran poliuretan kalayan struktur kimia anu langkung mantep sareng nunjukkeun adaptasi na dina kaayaan damel.

167566254 133353459

Pipa baja dijejeran poliuretan, salaku salah sahiji patén domestik produk tambang di Arex, populér sareng dianggo ku palanggan tambang kami.

Babandingan sipat antara poliuretan umum sareng poliurétana modifikasi nano

Item tés

Indéks uji poliuretan umum

(dirobah nano) poliurétana

Kakuatan regangan

15-21MPa

19-28MPa

300% netepkeun kakuatan manjang

8-10MPa

11-13MPa

Manjangan tarik

400-500%

400-500%

Megatkeun deformasi permanén

5-8

5-8

Kakuatan cimata

5MPa / cm

6.8MPa / cm

Kakuatan geser

6MPa / cm²

8.1MPa / cm²

Inténsitas avulsion

7.5MPa / cm²

11MPa / cm²

Kakuatan mesék

1,4MPa / 2,5 cm²

2.1MPa / 2.5 cm²

Akron abrasi

0,045cm³ / 1.61km

0,008cm³ / 1.61km

Suhu brittleness low

-42

-70

Teu karasa (shaw A)

60-100

60-100

Kapadetanna

1.12

1.12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk