Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Flexible Metal Hose

    Selang Metal fléksibel

    Selang Logam disebut ogé pipa penghubung fleksibel logam, mangrupikeun bagian sambungan anu penting dina proyék éta, ku kombinasi pipa fléksibel bergelombang, leungeun baju net sareng gabungan. Sendi fléksibel logam digunakeun salaku unsur pangimbangan, elemen panyegelan, unsur panyambung, sareng unsur nyerep shock dina sababaraha sistem pipa cair sareng gas dimana diperyogikeun sistem kompensasi panjang, suhu, posisi sareng sudut. Ngurangan setrés dina sambungan pipa kana alat-alat puteran sénsitip ...