Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Flexible Metal Hose

    Selang Metal fléksibel

    Metal Selang disebut oge logam pipa nyambungkeun fléksibel, mangrupa bagian sambungan penting dina proyék, ku kombinasi pipa fléksibel corrugated, leungeun baju net na gabungan.Sambungan fléksibel logam dianggo salaku elemen kompensasi, elemen sealing, elemen panyambung, sareng elemen nyerep shock dina sagala rupa sistem pipa cair sareng gas dimana sistem kompensasi panjang, suhu, posisi sareng sudut diperyogikeun.Ngurangan stresses dina sambungan pipa ka alat puteran sénsitip su...