Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Screening System

    Sistem Saringan Karét

    Média skrining mangrupikeun bagian inti anu penting pikeun alat-alat panyaringan. Nalika layar geter ngageter, ngalangkungan bentuk sareng ukuran géométri anu béda sareng dina aksi gaya éksternal, bahan baku bakal dipisahkeun sareng ngahontal tujuan grading. Sagala jinis sipat bahan, struktur anu béda sareng bahan panel skrining atanapi tegangan sareng sababaraha parameter mesin skrining ngagaduhan pangaruh anu tangtu kana kamampuan layar, épisién, laju ngajalankeun sareng kahirupan. Dif ...