Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Polyurethane Screening System

    System Screening Polyurethane

    Média screening mangrupa bagian inti penting tina alat screening.Nalika layar geter ngageter, ngaliwatan rupa-rupa wangun sareng ukuran géometris sareng dina pangaruh gaya luar, bahan baku bakal dipisahkeun sareng ngahontal tujuan grading.Sagala jinis sipat bahan, struktur béda jeung bahan panel screening atawa tegangan jeung sagala rupa parameter tina mesin screening boga pangaruh tangtu dina kamampuh layar, efisiensi, laju ngajalankeun sarta hirup.Dif...