Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Wear Resistant Track Pads

    Nganggo Bantalan Tahan Tahan

    Sadaya bantalan kami dirarancang ku pangguna akhir dina pikiran urang, kalayan fokus disimpen dina kualitas sareng produktivitas. Profil bantalan kedah sampurna nyocogkeun sapatu lagu anjeun pikeun nyegah gerakan anu teu perlu anu tiasa ngakibatkeun akumulasi puing, anu tiasa ngenalkeun setrés kana bantalan anjeun sahingga nyayogikeun daya tahan anu langkung saé. Fitment anu sampurna hartosna ogé sora anu langkung tenang. Kami nyayogikeun bantalan jalur poliuretan sareng bantalan karét pikeun palanggan anu nganggo, anu tahan tahan sareng tahan korosi ...