Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Wear Resistant Track Pads

    Ngagem Pad Lagu Tahan

    Sadaya bantalan kami dirarancang ku pangguna akhir dina pikiran urang, kalayan fokus dina kualitas sareng produktivitas.Profil bantalan kedah pas pisan kana sapatu lagu anjeun pikeun nyegah gerakan anu teu dipikabutuh anu tiasa nyababkeun akumulasi lebu, anu tiasa ngenalkeun setrés kana bantalan anjeun ku kituna nyayogikeun daya tahan anu langkung saé.A fitment sampurna ogé hartina noise kerja quieter.Kami nyayogikeun bantalan lagu polyurethane sareng bantalan lagu karét pikeun klien anu nganggo, anu gaduh tahan ngagem sareng tahan korosi ...