Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Taros Kami

Arex Industrial Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 505, D-block, PKS Grand Plaza, Jalan Jianhua, Kacamatan Yuhua, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

E-mail

Telepon

+8615733230780

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Whatsapp

+8615733230780

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami