Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

Taros Kami

Arex Industrial Technology Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1528, D-blok, PKS Grand Plaza, No.66, Jalan Xiangtai, Distrik Yuhua, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

Surélék

Telepon

+8615733230780

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Whatsapp

+8615733230780

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami