Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Dismantling Joints

    Ngaleungitkeun Sendi

    Dismantling Joints maénkeun peran penting dina desain sareng perenah pipa sareng klep. Éta mangrupikeun bantosan penting nalika dipasang sareng dipiceun bagian pipa sareng klep. Tanpa dibongkar gabungan nawiskeun pangaturan bujur, ampir teu mungkin pikeun nyelapkeun klep persis kana bagian pipa. Hatur nuhun kana kasaluyuan ieu tina gabungan pembongkaran, klep tiasa dipasang di gigireun sendi anu dibongkar, sareng gabungan anu dibongkar tiasa disetél kana panjang anu diperyogikeun prio ...