Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Dismantling Joints

    Ngabongkar Sendi

    Ngabongkar Sendi maénkeun peran anu penting dina desain sareng perenah pipa sareng klep.Éta mangrupikeun bantosan penting nalika pamasangan sareng ngaleupaskeun bagian pipa sareng klep.Tanpa gabungan ngabongkar maturan adjustment longitudinal, ampir teu mungkin keur nyelapkeun klep a persis kana bagian pipe.Hatur nuhun kana adjustability ieu gabungan ngabongkar, klep nu bisa dipasangan gigireun mesék gabungan, sarta gabungan ngabongkar bisa disetel ka panjangna pasti diperlukeun saméméh ...