Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Filter Press Machine Components

    Nyaring komponén Mesin Pencét

    Industri AREX nyayogikeun sauntuyan aksésoris pencét filter pikeun manjangkeun kagunaan sistem pencét filter anjeun. Mesin saringan pencét dianggo kanggo padamelan cair / padet. Saringan tekanan nganggo filtrasi tekanan pikeun misahkeun cairan sareng padet, dimana buburanana dipompa kana saringan pencét sareng déhidrasi dina tekenan. Dasarna, unggal saringan pencét dirarancang numutkeun ukuran sareng jinis bubur anu kedah dehidrasi. Opat komponén utama saringan pencét kalebet ...