Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Filter Press Machine Components

    Filter Pencét Mesin komponén

    Industri AREX nyadiakeun sauntuyan asesoris pencét filter pikeun manjangkeun versatility sistem pencét filter anjeun.Mesin pers saringan dianggo pikeun kerja pamisahan cair / padet.Saringan tekanan ngagunakeun filtrasi tekanan pikeun misahkeun cair sareng padet, dimana slurry dipompa kana pencét saringan sareng dehidrasi dina tekenan.Dasarna, unggal saringan pencét dirancang dumasar kana ukuran sareng jinis slurry anu kedah didehidrasi.Opat komponén utama pers filter kaasup ...