Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • SAG/AG/Ball/Rod Milling Rubber Liners

    SAG / AG / bal / Rod panggilingan karét Liners

    The liner karét ieu laun ngaganti liner baja mangan.Bisa nanggung dampak kuat lalawanan.Hasil tina sirkuit grinding anjeun gumantung pisan kana liner karét pabrik anjeun.Pilih katuhu tina supplier karét liner anjeun taliti bakal mastikeun prosés panggilingan anjeun ngajalankeun dina kapasitas maksimum sarta kasadiaan.liners karét téh biasana cocog pikeun grinding baseuh, hawa teu leuwih luhur ti 80 derajat gawé normal, tapi pikeun-suhu luhur grinding garing, asam kuat sarta Alk ...
  • Rubber mat For Dump Body of Haul Truck

    Mat karét Pikeun Awak Dump of Haul Treuk

    Truk Angkut penting pisan pikeun industri pertambangan sareng salaku salah sahiji kendaraan anu ngagaduhan fungsi anu mangpaat ku operator sareng staf sanés.Supir sok ngalaman shock sareng geter nalika prosés ngamuat sareng transportasi.Arex nguji dampak batu dina pelat waja sarta kapanggih puncak 108 desibel lajeng urang ngagunakeun kawat baja mangan bolong salaku rorongkong dina 6 "liner karét nu bisa pisan ditingkatkeun kateguhan sarta hasil puncak ngan némbongkeun 60 decibel tungtungna.Éta signi...