Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • SAG/AG/Ball/Rod Milling Rubber Liners

    Lapisan Karét SAG / AG / Bola / Rod

    Kapal karét sakedik-sakedik ngagentos palapis waja mangan. Éta tiasa tega dampak anu kuat tina résistansi. Hasil sirkuit grinding anjeun gumantung pisan kana palapis karét pabrik anjeun. Pilih hak panyadia karét anjeun sacara ati-ati bakal mastikeun prosés panggilingan anjeun ngalir dina kapasitas sareng kasadiaan maksimum. Pelapis karét biasana cocog pikeun grinding baseuh, suharna henteu langkung luhur tibatan 80 darajat padamelan normal, tapi pikeun suhu luhur ngagiling garing, asam kuat sareng Alk ...
  • Rubber Liners For Haul Truck

    Kapal Karét Pikeun Truk Haul

    Truk Hauls penting pisan pikeun industri tambang sareng salaku salah sahiji wahana anu ngagaduhan fungsi anu saé ku para operator sareng staf sanésna. Supirna sok sangsara ku shock sareng geter nalika prosés loading sareng transportasi. Arex diuji pangaruh batu dina pelat waja sareng mendakan puncak 108 desibel teras urang nganggo bolong kawat waja mangan salaku rorongkong dina 6 "pelapis karét anu tiasa ningkat pisan kateguhanna sareng hasil puncakna ngan ukur nembongkeun 60 desibel tungtungna. Éta signi ...