Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Polyurethane Stator Jeung Rotor Of Flotation Mesin

    The stator na rotor, utamana dipaké dina mesin flotation runtuyan XJK, runtuyan XJQ, runtuyan SF, runtuyan BF, runtuyan KYF, runtuyan XCF, runtuyan JJF, runtuyan BS-K.Stator sareng rotor mangrupikeun komponén sentral dina mesin flotasi, anu biasana dianggo pikeun kauntungan logam atanapi nonlogam.Stator polyurethane sareng rotor kalebet salah sahiji jinis suku cadang mesin flotasi anu gaduh sipat anu lega, sabab poliuretana gaduh kakuatan anu luhur sapertos plastik sareng elastis anu luhur sapertos karét.Konfigurasi bahan khusus ...