Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Logam Ékspansi Sendi & Gagak

    Naon Sendi Ékspansi? Sendi ékspansi dipaké dina sistem pipa pikeun nyerep ékspansi termal atanapi gerakan terminal dimana panggunaan loop ékspansi henteu pikaresepeun atanapi henteu praktis. Sambungan ékspansi sayogi dina sababaraha bentuk sareng bahan anu béda. Naon waé pipa anu ngahubungkeun dua titik dihasilkeun kana sababaraha jinis tindakan anu ngahasilkeun setrés dina pipa. Sababaraha sabab-sabab tina stress ieu nyaéta Internal atanapi external pressure dina suhu damel. Beurat pipa sorangan sareng pa ...
  • Dismantling Joints

    Ngaleungitkeun Sendi

    Dismantling Joints maénkeun peran penting dina desain sareng perenah pipa sareng klep. Éta mangrupikeun bantosan penting nalika dipasang sareng dipiceun bagian pipa sareng klep. Tanpa dibongkar gabungan nawiskeun pangaturan bujur, ampir teu mungkin pikeun nyelapkeun klep persis kana bagian pipa. Hatur nuhun kana kasaluyuan ieu tina gabungan pembongkaran, klep tiasa dipasang di gigireun sendi anu dibongkar, sareng gabungan anu dibongkar tiasa disetél kana panjang anu diperyogikeun prio ...
  • Rubber Expansion Joints

    Ékspansi Karét Sendi

    Naha dina pembuatan kapal, rékayasa jasa gedong, industri minyak mineral atanapi dina mesin, pabrik pembangkit listrik sareng pembangkit listrik - produk elastomer anu didamel ku perusahaan urang fokus kana ngirangan ketegangan, ngasingkeun noise sareng geter, nyerep ékspansi termal atanapi ngawangun tilelep sareng ngimbangan misalignment salami pamasangan. Kami ngembangkeun produk pikeun rupa-rupa aplikasi anu béda. Nyambungkeun Karét Sendi mangrupikeun panyambung anu fleksibel didamel tina alami atanapi synthe ...
  • Flexible Metal Hose

    Selang Metal fléksibel

    Selang Logam disebut ogé pipa penghubung fleksibel logam, mangrupikeun bagian sambungan anu penting dina proyék éta, ku kombinasi pipa fléksibel bergelombang, leungeun baju net sareng gabungan. Sendi fléksibel logam digunakeun salaku unsur pangimbangan, elemen panyegelan, unsur panyambung, sareng unsur nyerep shock dina sababaraha sistem pipa cair sareng gas dimana diperyogikeun sistem kompensasi panjang, suhu, posisi sareng sudut. Ngurangan setrés dina sambungan pipa kana alat-alat puteran sénsitip ...