Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Welded& Seamless Pipes

    Dilas & Pipa Seamless

    Dilas & Seamless - Rupa-rupa Kelas dina Alloy Steel, Karbon Steel, Stainless Steel, Cupro-Nikel, Duplex, Super Duplex jeung Logam Aheng Seamless Pipes (15 mm Nepi ka 600 mm) Karbon Steel, Stainless Steel jeung Low Karbon Steel, pipa Seamless.Numutkeun kana ASTM-106, API 5 L, ASTM A53 KELAS A/B, ASTM A-333, ASTM A-335, ASTM A-312, DIN 2440/2441, BS3601/3602/1387 dilas Pipa (15 mm nepi ka 2000 mm). ) ERW, LSAW, HSAW, EFW Numutkeun API 5L, ASTM A53 Kelas A / B, ASTM A671/672, ASTM A-312, BS1387, DIN 24 ...
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Metallic Expansion Joints & Bellows

    Naon Sendi Ekspansi?Sambungan ékspansi dianggo dina sistem pipa pikeun nyerep ékspansi termal atanapi gerakan terminal dimana panggunaan puteran ékspansi henteu dipikahoyong atanapi teu praktis.Sambungan ékspansi sayogi dina sababaraha bentuk sareng bahan anu béda.Sakur pipa anu nyambungkeun dua titik tunduk kana sababaraha jinis tindakan anu nyababkeun tegangan dina pipa.Sababaraha panyabab stres ieu nyaéta tekanan internal atanapi éksternal dina suhu kerja.Beurat pipa sorangan sareng pa ...
  • Dismantling Joints

    Ngabongkar Sendi

    Ngabongkar Sendi maénkeun peran anu penting dina desain sareng perenah pipa sareng klep.Éta mangrupikeun bantosan penting nalika pamasangan sareng ngaleupaskeun bagian pipa sareng klep.Tanpa gabungan ngabongkar maturan adjustment longitudinal, ampir teu mungkin keur nyelapkeun klep a persis kana bagian pipe.Hatur nuhun kana adjustability ieu gabungan ngabongkar, klep nu bisa dipasangan gigireun mesék gabungan, sarta gabungan ngabongkar bisa disetel ka panjangna pasti diperlukeun saméméh ...
  • Rubber Expansion Joints

    Sendi ékspansi karét

    Naha dina ngawangun kapal, rékayasa jasa wangunan, industri minyak mineral atanapi dina mesin, pabrik sareng konstruksi pembangkit listrik - produk elastomer anu diproduksi ku perusahaan kami fokus kana ngirangan tegangan, ngasingkeun bising sareng geter, nyerep ékspansi termal atanapi subsidence wangunan sareng ngimbangan misalignments salami. pamasangan.Urang ngamekarkeun produk pikeun rupa-rupa aplikasi béda.Sambungan Ékspansi Karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina alam atanapi sintétis ...
  • Flexible Metal Hose

    Selang Metal fléksibel

    Metal Selang disebut oge logam pipa nyambungkeun fléksibel, mangrupa bagian sambungan penting dina proyék, ku kombinasi pipa fléksibel corrugated, leungeun baju net na gabungan.Sambungan fléksibel logam dianggo salaku elemen kompensasi, elemen sealing, elemen panyambung, sareng elemen nyerep shock dina sagala rupa sistem pipa cair sareng gas dimana sistem kompensasi panjang, suhu, posisi sareng sudut diperyogikeun.Ngurangan stresses dina sambungan pipa ka alat puteran sénsitip su...