Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Hydraulic fittings

    fittings hidrolik

    Pamakéan fittings mindeng gumantung kana bahan selang pakait atawa aplikasi.Salila prosés pamilihan fittings, penting pikeun mertimbangkeun sababaraha aspék anu relevan sapertos biaya, kaayaan lingkungan, kalenturan, média, sareng rating tekanan anu diperyogikeun.Sakumaha éksténsif pilihan fitting kami, jinis fitting anu sayogi kalebet BSP/BSPT, JIS, ORFS, JIC, UNF-UN, NPT, SAE, sareng séri Metrik.Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci ngeunaan eta.
  • Hydraulic rubber hose

    Selang karét hidrolik

    Selang hidrolik karét mangrupikeun unsur anu umum sareng penting dina mesin industri sareng mobile anu teu kaétang.Ieu boga fungsi minangka plumbing nu ruteu cairan hidrolik antara tank, pompa, valves, silinder jeung komponén cairan-daya lianna.Tambih Deui, selang umumna lugas pikeun rute sareng dipasang, sareng nyerep geter sareng ngirangan bising.Majelis selang-selang kalayan gandeng napel dina tungtung-kawilang basajan pikeun nyieun.Tur upami dieusian leres tur teu overly abused, selang tiasa dianggo masalah-fre...
  • Hydraulic Staple-Lock Adaptors

    Hidrolik Staple-Konci Adapters

    Adaptor pokok & konci Arex museurkeun kana ngahontal kaunggulan dina desain, pabrik sareng suplai solusi pangiriman cairan, komponén sareng alat anu aya hubunganana pikeun aplikasi hidrolik tekanan tinggi.Kawengku dina ieu, aranjeunna spesialis, produsén adaptor pokok sareng klep bal anu seueur dianggo dina operasi pertambangan bawah tanah.Sambungan pokok mangrupikeun bagian integral tina sirkuit hidrolik dina pertambangan sareng gaduh catetan lagu anu kabuktian janten pilihan anu pangsaéna pikeun c ...