Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    selang karét dijejeran keramik

    The keramik dijejeran selang karét dipaké dina kaayaan kacida agrésif dimana selang karét unlined konvensional merlukeun sering ngagantian.Ogé, selang karét anu dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jinis mesin geter atanapi sareng sababaraha alat anu henteu cicing.Éta tiasa ningkatkeun pilihan pikeun insinyur kalayan pendekatan anu lega tina pamasangan sareng operasi.Fitur 1. lalawanan ngagem Résistansi maké tina selang karét keramik dijejeran nyaéta 10 kali leuwih luhur ti nu ti pip baja biasa ...