Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karét dijejeran Keramik

    Selang karét anu dijejeran keramik nganggo kaayaan anu agrésif pisan dimana selang karét henteu konvensional peryogi sering diganti. Ogé, selang karét dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jenis mesin geter atanapi ku sababaraha pakakas anu teu cicing. Éta tiasa ningkatkeun seléksi pikeun insinyur kalayan sacara lega pendekatan dina instalasi sareng operasi. Fitur 1. Paké tahan résistansi aus tina selang karét dijejeran keramik 10 kali langkung luhur tibatan pip baja biasa ...