Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Selang Karét dijejeran Keramik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Selang karét anu dijejeran keramik nganggo kaayaan anu agrésif pisan dimana selang karét henteu konvensional peryogi sering diganti. Ogé, selang karét dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jenis mesin geter atanapi ku sababaraha pakakas anu teu cicing. Éta tiasa ningkatkeun seléksi pikeun insinyur kalayan sacara lega pendekatan dina instalasi sareng operasi.

Slurry pipe6568

Fitur
1. Nganggo resistansi
Katahanan maké tina selang karét dijejeran keramik 10 kali langkung luhur tibatan pipa waja biasa, sareng 20 kali langkung seueur tibatan selang umum;
2. Katahanan korosi
Karét anti karat sareng kualitas luhur bisa ngabantah sagala kaayaan anu karasa;
3. résistansi Pangaruh
Pangaruh kana momen kakuatan keramik ku panyangga karét sareng nyerep, janten SHP-CR selang karét tahan tahan pikeun épék partikel anu langkung ageung;
4. beurat enteng
Beurat ngan ukur 30% pipa waja;
5. fléksibel
Desain keramik silinder dina jero karét sareng susunan anu pas ngajantenkeun pipa kalayan kalenturan anu saé, bending sudut anu ageung moal aya pangaruhna kana keramik;
6. Instalasi gampang sareng gancang
Nyayogikeun sambungan tina flange tetep, flange aktip, sekrup, atanapi konektor gancang.

Slurry pipe6565 Slurry pipe6567

Spésifikasi Téknis
1. Ukuran Diaméter ti 1 inci dugi ka 24 inci
2. Panjang dugi ka 20 méter
3. tekanan operasi maksimum 150 Psi
4. Suhu operasi maksimum 250˚F

Tanggal diménsi

Ukuran (inci)

ID (inci)

OD (inci)

Max Panjang (ft)

Radius tikungan mnt (inci)

1

1.00

1,65

32LF

20

1.25

1,97

32LF

25

1,50

2.20

32LF

30

2

2.00

2,83

65LF

40

2,67

3,70

65LF

54

3

3.00

4.13

65LF

60

3.27

4,72

65LF

64

4

4.00

5.51

65LF

80

6

6.00

7.48

65LF

120

8

7.64

9.25

32LF

153

10

9.65

11.42

32LF

193

12

11.77

13.78

32LF

235


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk