Aakku Cina keramik dijejeran pabrik selang karét sarta suppliers |Arex
Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

selang karét dijejeran keramik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

The keramik dijejeran selang karét dipaké dina kaayaan kacida agrésif dimana selang karét unlined konvensional merlukeun sering ngagantian.Ogé, selang karét anu dijejeran keramik tiasa dipasang dina sababaraha jinis mesin geter atanapi sareng sababaraha alat anu henteu cicing.Éta tiasa ningkatkeun pilihan pikeun insinyur kalayan pendekatan anu lega tina pamasangan sareng operasi.

Slurry pipe6568

Fitur
1. Ngagem lalawanan
Résistansi maké selang karét keramik dijejeran téh 10 kali leuwih luhur ti nu pipa baja biasa, sarta 20 kali leuwih ti éta selang umum;
2. lalawanan korosi
Keramik jeung kualitas luhur karét anti - corrosive bisa nolak sagala kaayaan kasar;
3. lalawanan dampak
Dampak dina momen gaya keramik ku panyangga karét sarta nyerep, jadi SHP-CR ngagem-tahan selang karét keramik pikeun dampak partikel gedé;
4. beurat hampang
Beuratna ngan 30% tina pipa baja;
5. Fleksibel
Desain keramik cylindrical jero karét jeung susunan tepat sangkan pipe kalawan kalenturan alus, bending sudut badag moal boga pangaruh naon on keramik;
6. Pamasangan merenah tur gancang
Nyadiakeun sambungan tina flange tetep, flange aktip, screw, atawa konektor gancang.

Slurry pipe6565 Slurry pipe6567

Spésifikasi teknis
1. Diaméter Ukuran tina 1 inci nepi ka 24 inci
2. Panjangna nepi ka 20 méter
3. Tekanan operasi maksimum 150 Psi
4. Suhu operasi maksimum 250˚F

Tanggal diménsi

Ukuran (inci)

ID (inci)

OD (inci)

Panjang Max (ft)

Jari-jari lengkungan min (inci)

1

1.00

1.65

32LF

20

1.25

1.97

32LF

25

1.50

2.20

32LF

30

2

2.00

2.83

65LF

40

2.67

3.70

65LF

54

3

3.00

4.13

65LF

60

3.27

4.72

65LF

64

4

4.00

5.51

65LF

80

6

6.00

7.48

65LF

120

8

7.64

9.25

32LF

153

10

9.65

11.42

32LF

193

12

11.77

13.78

32LF

235

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk