Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Logam Ékspansi Sendi & Gagak

    Naon Sendi Ékspansi? Sendi ékspansi dipaké dina sistem pipa pikeun nyerep ékspansi termal atanapi gerakan terminal dimana panggunaan loop ékspansi henteu pikaresepeun atanapi henteu praktis. Sambungan ékspansi sayogi dina sababaraha bentuk sareng bahan anu béda. Naon waé pipa anu ngahubungkeun dua titik dihasilkeun kana sababaraha jinis tindakan anu ngahasilkeun setrés dina pipa. Sababaraha sabab-sabab tina stress ieu nyaéta Internal atanapi external pressure dina suhu damel. Beurat pipa sorangan sareng pa ...