Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Metallic Expansion Joints & Bellows

    Metallic Expansion Joints & Bellows

    Naon Sendi Ekspansi?Sambungan ékspansi dianggo dina sistem pipa pikeun nyerep ékspansi termal atanapi gerakan terminal dimana panggunaan puteran ékspansi henteu dipikahoyong atanapi teu praktis.Sambungan ékspansi sayogi dina sababaraha bentuk sareng bahan anu béda.Sakur pipa anu nyambungkeun dua titik tunduk kana sababaraha jinis tindakan anu nyababkeun tegangan dina pipa.Sababaraha panyabab stres ieu nyaéta tekanan internal atanapi éksternal dina suhu kerja.Beurat pipa sorangan sareng pa ...