Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Fléksibel Slurry karét selang

    The slurry selang karét fléksibel ieu diperparah ku NR, BR na SBR sanyawa karét sintétik.Éta ngagunakeun lawon kakuatan tensile tinggi sareng cincin baja salaku kerangka tulangan.Selang karét fléksibel sok dipasang di antara pompa sareng pamotong kapal keruk, anu nanggung tekanan kerja négatip salami prosés nyeuseup slurry.The selang karét fléksibel & selang Armored, kalawan ring baja HB jero, cocog pikeun mindahkeun slurries abrasive, tutuwuhan processing mineral, t ...