Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Steel Dijejeran karét

    Pipa baja anu dijejeran karét dirancang pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi ngompa abrasive.Aplikasi sapertos ngaleupaskeun ngagiling, pompa tekanan tinggi, garis tailing panjang, nungtut aplikasi pompa slurry sareng pipa gravitasi.Unggal tungtung kalawan vulcanized segel karét tetep flange.Wear-tahan jeung korosi-tahan karét dijejeran pipa baja dijieunna tina pipa baja umum salaku bahan kerangka sarta ngagunakeun mibanda sipat alus teuing maké-tahan, korosi-tahan jeung karét tahan panas salaku ...