Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Karét dijejeran Karét

    Pipa baja dijejeran karét didesain pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi pompa kasar. Aplikasi sapertos pembuangan pabrik, pompa tekanan tinggi, garis buntut panjang, nungtut aplikasi pompa slurry sareng pipa gravitasi. Unggal tungtung ku segel karét tervulkanisasi flange tetep. Pipa waja karét tahan tahan sareng korosi tahan tahan korosi didamel tina pipa waja biasa salaku bahan kerangka sareng nganggo sipat anu hadé tina karét tahan-tahan, tahan korosi sareng tahan panas salaku ...