Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Polyurethane Rupa layar bolong

    Katerangan produk Polyurethane bolong layar halus dijieunna tina lambar polyurethane kalawan permukaan layar kualitas luhur.Polyurethane bolong layar halus nyaéta résistansi abrasion sareng umur jasa anu langkung panjang tibatan bolong layar anu ngageter.Leuwih ti éta, sipat anti blinding ngajadikeun eta meujeuhna pikeun nyaring bahan nu dianggap hese atawa teu mungkin pikeun layar saméméhna.Polyurethane bolong layar rupa boga bukaan pisan rupa nu sa rupa 0.075mm, nu cocog pikeun lega ...