Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Polyurethane Fine Screen Bolong

    Pedaran produk bolong layar halus Polyurethane didamel tina lambar polyurethane kalayan permukaan layar anu kualitas luhur. Bolong layar rupa poliuretan nyaéta tahan abrasi sareng umur jasa langkung lami tibatan layar bolong bergetar. Sumawona, sipat anti-ngabutakeun ngamungkinkeun pikeun nyaring bahan-bahan anu dianggap hésé atanapi teu mungkin pikeun diayakeun sateuacana. Polyurethane fine screen bolong ngagaduhan bukaan anu saé pisan anu rupa sakumaha 0,075mm, anu cocog pikeun lega ...