Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Karét Stator Jeung Rotor Of Flotation Mesin

    The stator na rotor, utamana dipaké dina mesin flotation runtuyan XJK, runtuyan XJQ, runtuyan SF, runtuyan BF, runtuyan KYF, runtuyan XCF, runtuyan JJF, runtuyan BS-K.Rotor sareng stator tina mesin flotation utamana diwangun ku sisipan kerangka logam sareng karét tahan ngagem.Sisipan rangka logam didamel tina motong seuneu canggih teras dilas sacara akurat dina standar prosés anu ketat.Kakuatan sareng kinerja kasaimbangan tina sisipan rorongkong dijamin ku deteksi kasaimbangan ngaliwatan ...
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Polyurethane Stator Jeung Rotor Of Flotation Mesin

    The stator na rotor, utamana dipaké dina mesin flotation runtuyan XJK, runtuyan XJQ, runtuyan SF, runtuyan BF, runtuyan KYF, runtuyan XCF, runtuyan JJF, runtuyan BS-K.Stator sareng rotor mangrupikeun komponén sentral dina mesin flotasi, anu biasana dianggo pikeun kauntungan logam atanapi nonlogam.Stator polyurethane sareng rotor kalebet salah sahiji jinis suku cadang mesin flotasi anu gaduh sipat anu lega, sabab poliuretana gaduh kakuatan anu luhur sapertos plastik sareng elastis anu luhur sapertos karét.Konfigurasi bahan khusus ...