Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Karét Stator Sareng Rotor Mesin Flotation

    Stator sareng rotor, biasana dianggo dina mesin flotasi séri XJK, séri XJQ, séri SF, séri BF, séri KYF, séri XCF, séri JJF, séri BS-K. Rotor sareng stator tina mesin flotasi utamina diwangun ku sisipan rorongkong logam sareng karét tahan kaos. Lebetkeun rorongkong logam didamel tina motong seuneu anu maju teras dilas sacara akurat dina standar prosés anu ketat. Kakuatan sareng kasaimbangan kinerja sisipan kerangka dijamin ku nyaimbangkeun deteksi ngalangkungan ...
  • Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Stator Polyurethane Sareng Rotor Mesin Flotasi

    Stator sareng rotor, biasana dianggo dina mesin flotasi séri XJK, séri XJQ, séri SF, séri BF, séri KYF, séri XCF, séri JJF, séri BS-K. Stator sareng rotor mangrupikeun komponén pusat tina mesin flotasi, anu utamina diterapkeun pikeun nguntungkeun logam atanapi non-logam. Stator poliuretan sareng rotor kagolong kana salah sahiji jinis tahan mesin flotasi anu tahan sipatna lega, sabab poliuretan gaduh kakuatan anu luhur sapertos plastik sareng elastis saluhur karét. Configu bahan khusus ...