Aakku Cina Karét Stator Jeung Rotor Of Flotation Mesin pabrik jeung suppliers |Arex
Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

Karét Stator Jeung Rotor Of Flotation Mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

The stator na rotor, utamana dipaké dina mesin flotation runtuyan XJK, runtuyan XJQ, runtuyan SF, runtuyan BF, runtuyan KYF, runtuyan XCF, runtuyan JJF, runtuyan BS-K.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation MachineRubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

Rotor sareng stator tina mesin flotation utamana diwangun ku sisipan kerangka logam sareng karét tahan ngagem.Sisipan rangka logam didamel tina motong seuneu canggih teras dilas sacara akurat dina standar prosés anu ketat.Kakuatan sareng kinerja kasaimbangan tina sisipan kerangka dijamin ku deteksi kasaimbangan ngaliwatan balancer dinamis.Rotor karét sareng stator permukaan mesin flotasi dibeungkeut ku karét tahan ngagem teras divulkanisasi dina suhu anu luhur.

Spares of Flotation Machine2249

Perusahaan kami ngagaduhan 3600 ton vulcanizer piring datar super ageung sareng gaduh kamampuan pikeun ngahasilkeun rotor sareng stator mesin flotation tina diaméter 200 dugi ka 2400 mm.Lamun paménta téh leuwih husus, urang bisa ngaropea eta nurutkeun sarat customer.

Sipat bahan karét

Barang

Unit

Indéks

kakuatan Tensile ≥

17

Koéfisién asam (basa) 20%H₂SO₄(20%NaOH)18℃x24h

0.8

Elongation dina putus ≥

%

450

Teu karasa

Kakuatan pantai A

55±5

Koéfisién sepuh hawa panas≥90 ℃ x24h

0.75

Leungitna abrasion

cm³/1,61 km

0.7

Logam jeung lapisan adhesion≥

MPa

2.5

Tearing deformasi permanén≤

%

30

Koéfisién minyak 20# minyak 100 ℃ x24h

%

± 10~5

Fitur
1. lalawanan abrasion
2. lalawanan cimata
3. lalawanan dampak
4. stabilitas kimiawi
5. hirup jasa panjang

Spares of Flotation Machine2247

Ngagem solusi
1.Detecting pola maké jeung laju di wewengkon kritis tur nguatkeun characterize ngaliwatan prosés kerja.
2.By ngagunakeun leuwih karét atawa bahan polyurethane ka tempat dimana kudu paling di sakabeh bagian.Sareng ieu bakal manjangkeun umur pikeun digawé.
3.Giving inspeksi profésional sarta pamaliharaan nalika maké éta ku konsumén urang.Sareng kéngingkeun laporan update rutin dina prosés operasi, anu bakal nyayogikeun sareng ningkatkeun kasadiaan pabrik.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine新建 Microsoft Word 文档 (2)1052

Rorongkong baja
Bahan baku 1.The ngagunakeun 3CR12 bos stainless steel, bisi karat jeung baud di konci.
2.Las prosés reply dina standar ISO ku pagawe ngalaman tur tetep kasaimbangan sarta akurat nalika grooving.
Karya 3.Customizing gumantung kana sarat klien atawa manggihan solusi ti tim téhnologi urang.

Spares of Flotation Machine2257

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami