Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Karét Stator Sareng Rotor Mesin Flotation

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Stator sareng rotor, biasana dianggo dina mesin flotasi séri XJK, séri XJQ, séri SF, séri BF, séri KYF, séri XCF, séri JJF, séri BS-K.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation MachineRubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine

Rotor sareng stator tina mesin flotasi utamina diwangun ku sisipan rorongkong logam sareng karét tahan kaos. Lebetkeun rorongkong logam didamel tina motong seuneu anu maju teras dilas sacara akurat dina standar prosés anu ketat. Kakuatan sareng kasaimbangan kinerja sisipan kerangka dijamin ku nyaimbangkeun deteksi ngalangkungan dinamis. Rotor karét sareng stator permukaan mesin flotasi dihijikeun sareng karét tahan kaén sareng divulkanisasi dina suhu luhur.

Spares of Flotation Machine2249

Perusahaan urang gaduh 3600 ton pelapis vulkanik datar anu super ageung sareng ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun rotor sareng stator mesin flotasi tina diaméter 200 dugi 2400 mm. Upami paménta langkung khusus, urang tiasa ngarobihna numutkeun kabutuhan pelanggan.

Sipat tina bahan karét

Barang

Unit

Indéks

Kakuatan tarik ≥

17

Koefisien asam (basa) 20% H₂SO₄ (20% NaOH) 18 ℃ x24h

0,8

Perpanjangan saat istirahat ≥

%

450

Teu karasa

Teu karasa di basisir A

55 ± 5

Koefisien sepuh hawa panas≥90 ℃ x24h

0,75

Leungit abrasi

cm³ / 1.61km

0,7

Logam sareng adési lapisan≥

MPa

2.5

Ngégang deformasi permanén≤

%

30

Koefisien minyak 20 # minyak 100 ℃ x24h

%

± 10 ~ 5

Fitur
1. résistansi abrasi
2. Résistansi cimata
3. résistansi Pangaruh
4. stabilitas kimia
5. umur panjang jasa

Spares of Flotation Machine2247

Nganggo larutan
1. Ngadeteksi pola maké sareng tingkat di daérah anu kritis sareng nguatkeun ciri ngalangkungan prosés damel.
2. Ku ngagunakeun langkung seueur bahan karét atanapi poliuretan ka tempat anu paling diperyogikeun dina bagian sadayana. Sareng ieu bakal manjangkeun kahirupan pikeun digawé.
3.Mikeun pamariksaan profesional sareng perawatan nalika nganggo ku konsumén. Sareng kéngingkeun laporan pembaruan rutin dina prosés operasi, anu bakal nyayogikeun sareng ningkatkeun kasadiaan pepelakan.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine新建 Microsoft Word 文档 (2)1052

Rorongkong waja
1. Bahan baku ngagunakeun bos stainless steel 3CR12, upami karat sareng baud dina ngonci.
2. Ngalereskeun prosés las kana standar ISO ku pagawé anu berpengalaman sareng jaga kasaimbangan sareng akurat nalika ngaco.
3. Ngadamel padamelan gumantung kana sarat klien atanapi mendakan solusi ti tim téknologi urang.

Spares of Flotation Machine2257


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami