Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Rubber Stator And Rotor Of Flotation Machine

    Karét Stator Jeung Rotor Of Flotation Mesin

    The stator na rotor, utamana dipaké dina mesin flotation runtuyan XJK, runtuyan XJQ, runtuyan SF, runtuyan BF, runtuyan KYF, runtuyan XCF, runtuyan JJF, runtuyan BS-K.Rotor sareng stator tina mesin flotation utamana diwangun ku sisipan kerangka logam sareng karét tahan ngagem.Sisipan rangka logam didamel tina motong seuneu canggih teras dilas sacara akurat dina standar prosés anu ketat.Kakuatan sareng kinerja kasaimbangan tina sisipan rorongkong dijamin ku deteksi kasaimbangan ngaliwatan ...