Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Pipa Baja Polyurethane dijejeran

    Pipa baja dijejeran poliuretan mangrupikeun produk pipa tahan tahan tinggi, anu seueur dianggo dina pipa ngolah mineral sareng pipa transmisi tailing. Stasion listrik bahan bakar-fosil nganggo pipa pikeun sistem pembuangan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng sisikian. Fitur 1. tahan-tahan 2. Nyegah skala 3. Résistansi korosi 4. Résistansi kana sepuh hidrolisis 5. Élastisitas tinggi 6. Résistansi kana Shock Mékanis 7. Arus lubrikasi mandiri milih prem ...