Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Polyurethane dijejeran Steel pipe

    Pipa baja anu dijejeran Polyurethane mangrupikeun produk pipa anu tahan ngagem tinggi, anu seueur dianggo dina pipa pamrosésan mineral sareng pipa transmisi buntut.Pembangkit listrik bahan bakar fosil nganggo pipa pikeun sistem panyabutan batubara sareng lebu, ogé pikeun industri minyak, kimia, semén sareng gandum.Fitur 1. Wear-tahan 2. Nyegah Skala 3. Résistansi Korosi 4. Résistansi kana hidrolisis sepuh 5. Élastisitas tinggi 6. Résistansi ka shock mékanis 7. Self-lubrication Arex milih prem ...