Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Rubber Expansion Joints

    Sendi ékspansi karét

    Naha dina ngawangun kapal, rékayasa jasa wangunan, industri minyak mineral atanapi dina mesin, pabrik sareng konstruksi pembangkit listrik - produk elastomer anu diproduksi ku perusahaan kami fokus kana ngirangan tegangan, ngasingkeun bising sareng geter, nyerep ékspansi termal atanapi subsidence wangunan sareng ngimbangan misalignments salami. pamasangan.Urang ngamekarkeun produk pikeun rupa-rupa aplikasi béda.Sambungan Ékspansi Karét mangrupikeun panyambung fleksibel anu didamel tina alam atanapi sintétis ...