Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Rubber Expansion Joints

    Ékspansi Karét Sendi

    Naha dina pembuatan kapal, rékayasa jasa gedong, industri minyak mineral atanapi dina mesin, pabrik pembangkit listrik sareng pembangkit listrik - produk elastomer anu didamel ku perusahaan urang fokus kana ngirangan ketegangan, ngasingkeun noise sareng geter, nyerep ékspansi termal atanapi ngawangun tilelep sareng ngimbangan misalignment salami pamasangan. Kami ngembangkeun produk pikeun rupa-rupa aplikasi anu béda. Nyambungkeun Karét Sendi mangrupikeun panyambung anu fleksibel didamel tina alami atanapi synthe ...