Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Pipe Valves

    Klep Pipa

    Naon klep a?Klep, dina rékayasa mékanis, alat pikeun ngadalikeun aliran cairan (cairan, gas, slurries) dina pipa atawa dipager lianna.Kontrol nyaéta ku cara maké unsur movable nu muka, shuts, atawa sawaréh ngahalangan hiji lawang dina passageway a.Klep aya tujuh jinis utama: globe, gate, jarum, colokan (cock), kukupu, poppet, sareng spool.Kumaha klep dianggo?Klep mangrupikeun alat mékanis anu meungpeuk pipa sawaréh atanapi lengkep pikeun ngarobih jumlah cairan anu pa ...