Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Pipe Valves

    Pipa klep

    Naon klep éta? Klep, dina rékayasa mékanis, alat pikeun ngendalikeun aliran cairan (cairan, gas, bubur) dina pipa atanapi kandang anu sanés. Kontrol nyaéta ku cara unsur obah anu muka, nutup, atanapi sawaréh ngahalangan lolongkrang dina jalan tol. Klep aya tujuh jinis utama: dunya, gerbang, jarum, colokan (jago), kukupu, poppet, sareng spol. Kumaha klep jalan? Klep mangrupikeun alat mékanis anu ngahalangan pipa sabagian atanapi lengkep pikeun ngarobih jumlah cairan anu ...