Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Screening System

    Sistem Screening Poliuretan

    Média skrining mangrupikeun bagian inti anu penting pikeun alat-alat panyaringan. Nalika layar geter ngageter, ngalangkungan bentuk sareng ukuran géométri anu béda sareng dina aksi gaya éksternal, bahan baku bakal dipisahkeun sareng ngahontal tujuan grading. Sagala jinis sipat bahan, struktur anu béda sareng bahan panel skrining atanapi tegangan sareng sababaraha parameter mesin skrining ngagaduhan pangaruh anu tangtu kana kamampuan layar, épisién, laju ngajalankeun sareng kahirupan. Dif ...
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Polyurethane Fine Screen Bolong

    Pedaran produk bolong layar halus Polyurethane didamel tina lambar polyurethane kalayan permukaan layar anu kualitas luhur. Bolong layar rupa poliuretan nyaéta tahan abrasi sareng umur jasa langkung lami tibatan layar bolong bergetar. Sumawona, sipat anti-ngabutakeun ngamungkinkeun pikeun nyaring bahan-bahan anu dianggap hésé atanapi teu mungkin pikeun diayakeun sateuacana. Polyurethane fine screen bolong ngagaduhan bukaan anu saé pisan anu rupa sakumaha 0,075mm, anu cocog pikeun lega ...
  • Rubber Screening System

    Sistem Saringan Karét

    Média skrining mangrupikeun bagian inti anu penting pikeun alat-alat panyaringan. Nalika layar geter ngageter, ngalangkungan bentuk sareng ukuran géométri anu béda sareng dina aksi gaya éksternal, bahan baku bakal dipisahkeun sareng ngahontal tujuan grading. Sagala jinis sipat bahan, struktur anu béda sareng bahan panel skrining atanapi tegangan sareng sababaraha parameter mesin skrining ngagaduhan pangaruh anu tangtu kana kamampuan layar, épisién, laju ngajalankeun sareng kahirupan. Dif ...