Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Polyurethane Screening System

    System Screening Polyurethane

    Média screening mangrupa bagian inti penting tina alat screening.Nalika layar geter ngageter, ngaliwatan rupa-rupa wangun sareng ukuran géometris sareng dina pangaruh gaya luar, bahan baku bakal dipisahkeun sareng ngahontal tujuan grading.Sagala jinis sipat bahan, struktur béda jeung bahan panel screening atawa tegangan jeung sagala rupa parameter tina mesin screening boga pangaruh tangtu dina kamampuh layar, efisiensi, laju ngajalankeun sarta hirup.Dif...
  • Polyurethane Fine Screen Mesh

    Polyurethane Rupa layar bolong

    Katerangan produk Polyurethane bolong layar halus dijieunna tina lambar polyurethane kalawan permukaan layar kualitas luhur.Polyurethane bolong layar halus nyaéta résistansi abrasion sareng umur jasa anu langkung panjang tibatan bolong layar anu ngageter.Leuwih ti éta, sipat anti blinding ngajadikeun eta meujeuhna pikeun nyaring bahan nu dianggap hese atawa teu mungkin pikeun layar saméméhna.Polyurethane bolong layar rupa boga bukaan pisan rupa nu sa rupa 0.075mm, nu cocog pikeun lega ...
  • Rubber Screening System

    System Screening karét

    Média screening mangrupa bagian inti penting tina alat screening.Nalika layar geter ngageter, ngaliwatan rupa-rupa wangun sareng ukuran géometris sareng dina pangaruh gaya luar, bahan baku bakal dipisahkeun sareng ngahontal tujuan grading.Sagala jinis sipat bahan, struktur béda jeung bahan panel screening atawa tegangan jeung sagala rupa parameter tina mesin screening boga pangaruh tangtu dina kamampuh layar, efisiensi, laju ngajalankeun sarta hirup.Dif...