Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Polyurethane Fine Screen Bolong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Polyurethane bolong layar rupa didamel tina lambar polyurethane kalayan permukaan layar anu kualitas luhur. Bolong layar rupa poliuretan nyaéta tahan abrasi sareng umur jasa langkung lami tibatan layar bolong bergetar. Sumawona, sipat anti-ngabutakeun ngamungkinkeun pikeun nyaring bahan-bahan anu dianggap hésé atanapi teu mungkin pikeun diayakeun sateuacana. Polyurethane fine screen bolong ngagaduhan bukaan anu saé pisan sapertos rupa 0,075mm, anu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi baseuh sareng garing.

Kaunggulan ngeunaan poliuretan bolong layar rupa
1 Dihasilkeun tina sanyawa poliuretan kuat-kuat
2 Umur langkung lami kusabab résistansi maké langkung luhur tibatan panel layar standar
3 Dilengkepan apertur anu nyéépkeun diri anu ngirangan tambalan sareng buta
4 Sadia dina rupa-rupa panel layar poliuretan pikeun cocog pikeun aplikasi mana waé
5 Instalasi gancang sareng conto sareng ngagantian
6 Sayogi pikeun sistem sareng asesoris layar anu béda

Aplikasi
Tutuwuhan penambangan, pabrik cuci batubara, tambang sareng sajabana.

Screening Media6837 Screening Media6836


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk