Aakku Cina Polyurethane Rupa Screen bolong pabrik jeung suppliers |Arex
Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

Polyurethane Rupa layar bolong

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk


Panjelasan Produk
Polyurethane bolong layar rupa dijieunna tina lambar polyurethane kalawan permukaan layar kualitas luhur.Polyurethane bolong layar halus nyaéta résistansi abrasion sareng umur jasa anu langkung panjang tibatan bolong layar anu ngageter.Leuwih ti éta, sipat anti blinding ngajadikeun eta meujeuhna pikeun nyaring bahan nu dianggap hese atawa teu mungkin pikeun layar saméméhna.Polyurethane bolong layar rupa boga bukaan pisan rupa nu mangrupa rupa sakumaha 0.075mm, nu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi baseuh jeung garing.

Kaunggulan ngeunaan polyurethane layar halus bolong
1 Dijieun tina sanyawa polyurethane kuat, tegangan tinggi
2 Umur leuwih panjang alatan résistansi maké luhur batan panels layar baku
3 Dilengkepan apertur anu ngabebaskeun diri anu ngirangan pegging sareng buta
4 Sadia dina rupa-rupa panel layar polyurethane pikeun nyocogkeun pikeun sagala aplikasi
5 Gancang jeung sampel instalasi tur ngagantian
6 Sadia pikeun sistem fastening layar béda jeung asesoris

Aplikasi
Pabrik pertambangan, pabrik cuci batubara, quarry jsb.

Screening Media6837 Screening Media6836

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk