Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com
  • Conveyor Belts & Rollers

    Conveyor Belts & Rollers

    Conveyor belts A beubeur conveyor mangrupakeun médium mawa sistem conveyor beubeur (sering disingget jadi belt conveyor).Sistem conveyor sabuk mangrupikeun salah sahiji seueur jinis sistem conveyor.Sistem conveyor beubeur diwangun ku dua atawa leuwih katrol (kadangkala disebut drum), kalawan loop sajajalan mawa sedeng-sabuk conveyor-nu rotates ngeunaan eta.Hiji atawa duanana pulleys anu Powered, pindah sabuk jeung bahan dina sabuk ka hareup.Katrol anu digerakkeun disebut katrol penggerak sedengkeun...