Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Conveyor Belts & Rollers

    Sabuk Conveyor & Rol

    Sabuk konveyor Sabuk conveyor mangrupikeun médium tina sistem conveyor sabuk (sering disingget janten conveyor sabuk). Sistem conveyor sabuk mangrupikeun salah sahiji jinis sistem conveyor. Sistem conveyor sabuk diwangun ku dua atanapi langkung katrol (kadang disebat kendang), kalayan loop anu teu aya tungtungna mawa médium-sabuk conveyor-anu muterkeun ngeunaan éta. Salah sahiji atanapi duanana katrol didukung, mindahkeun sabuk sareng bahan dina sabuk ka payun. Katrol anu dikuatkeun disebat drive katrol nalika ...