Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Kapal Karét Pikeun Truk Haul

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Truk Hauls penting pisan pikeun industri tambang sareng salaku salah sahiji wahana anu ngagaduhan fungsi anu saé ku para operator sareng staf sanésna. Supirna sok sangsara ku shock sareng geter nalika prosés loading sareng transportasi. Arex diuji pangaruh batu dina pelat waja sareng mendakan puncak 108 desibel teras urang nganggo bolong kawat waja mangan salaku rorongkong dina 6 "pelapis karét anu tiasa ningkat pisan kateguhanna sareng hasil puncakna ngan ukur nembongkeun 60 desibel tungtungna. Éta langkung saé langkung saé tibatan waja nalika dampak sareng karuksakan kajantenan nalika batu muat kana ranjang.

rubber liners4025 rubber liners4026


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami