Aakku Cina karét mat Pikeun Dump Awak pabrik Haul Treuk jeung suppliers |Arex
Hapé
+8615733230780
Surélék
info@arextecn.com

Mat karét Pikeun Awak Dump of Haul Treuk

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Truk Angkut penting pisan pikeun industri pertambangan sareng salaku salah sahiji kendaraan anu ngagaduhan fungsi anu mangpaat ku operator sareng staf sanés.Supir sok ngalaman shock sareng geter nalika prosés ngamuat sareng transportasi.Arex nguji dampak batu dina pelat waja sarta kapanggih puncak 108 desibel lajeng urang ngagunakeun kawat baja mangan bolong salaku rorongkong dina 6 "liner karét nu bisa pisan ditingkatkeun kateguhan sarta hasil puncak ngan némbongkeun 60 decibel tungtungna.Éta sacara signifikan langkung saé tibatan liner baja nalika dampak sareng karusakan lumangsung nalika ngamuat batu kana ranjang.

rubber liners4025 rubber liners4026

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami