Hapé
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • SAG/AG/Ball/Rod Milling Rubber Liners

    Lapisan Karét SAG / AG / Bola / Rod

    Kapal karét sakedik-sakedik ngagentos palapis waja mangan. Éta tiasa tega dampak anu kuat tina résistansi. Hasil sirkuit grinding anjeun gumantung pisan kana palapis karét pabrik anjeun. Pilih hak panyadia karét anjeun sacara ati-ati bakal mastikeun prosés panggilingan anjeun ngalir dina kapasitas sareng kasadiaan maksimum. Pelapis karét biasana cocog pikeun grinding baseuh, suharna henteu langkung luhur tibatan 80 darajat padamelan normal, tapi pikeun suhu luhur ngagiling garing, asam kuat sareng Alk ...